Juridiske oplysninger

Guldhammer Games
Industrivej 16
8680 Ry
CVR nr. 27898270

Kontakt
Mail: kontakt@guldhammergames.dk
Tlf: 6060 1303

 

HANDELSVILKÅR

GENERELLE OPLYSNINGER

Nedenstående handelsvilkår er gældende for online handel med Guldhammer Games på webshoppen www.guldhammergames.dk. Hvis du har spørgsmål, så skriv gerne til os på kontakt@guldhammergames.dk

Priser

Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende pris.

Guldhammergames.dk modtager følgende betalingsmuligheder

Visa / Dankort
Visa Electron
Mastercard
Maestro

Håndtering af din bestilling
Når du afgiver en ordre modtager du automatisk en bestillingsbekræftelse pr. mail. Vi leverer altid så hurtigt som muligt.

Vi leverer alle vores ordrer med Postnord. Vi leverer pt. kun i Danmark.

Fortrydelsesret
Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Guldhammer Games. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag varerne modtages. Har du bestilt forskellige varer i én ordre, som leveres enkeltvis, løber fortrydelsesfristen naturligvis fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden for 14 dage fra modtagelsen, og give os meddelelse herom. Dette kan du gøre ved at kontakte os på kontakt@guldhammergames.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at oplyse dit faktura nummer, således at vi ved varen er på vej.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked herom. Vælger du at nægte modtagelse, vil du blive pålagt returforsendelsesgebyr på 50 kr. som trækkes fra det beløb, vi returnerer når vi har modtaget varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returvarer skal sendes til:

Guldhammer Games
Industrivej 16
8680 Ry

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug, herunder fjerne cellofanen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Sørg derfor for at pakke returvarerne forsvarligt ind, så vi har mulighed for at sælge dem igen. Brug derfor samme indpakning som du modtog varen i, eller en anden papæske. Et tyndt lag papir er ikke nok og varen vil ofte få buler under fragt og dermed miste værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valgt af en anden leveringsform, end den billigste form for standard levering som vi tilbyder.

Tilbagebetalingen sker senest 14 dage fra den dag, vi modtager besked om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til kontakt@guldhammergames.dk

Transportskader

Eventuelle synlige transportskader bør straks ved modtagelsen af varen gøres gældende over for fragtmanden, samt noteres på fragtbrevet. Er der transportskader/mangler på varen som ikke var synlige på leveringstidspunktet, skal transportøren holdes skriftlig ansvarlig indenfor 7 dage. Kontakt derfor hurtigst muligt Guldhammer Games ved eventuelle skader.